Nyt fra KGGO

Ældre i kørestol på indkøb – Kggo

Mojn.

Efter pressemødet onsdag aften, har jeg gjort mig mange tanker om at genoptage Ældre i kørestol på indkøb igen. Der er mange forskellige forholdsregler, som skal gennemtænkes.

Resultatet bliver, at vi venter med at starte op!  hvorfor nu det?

Jeg ved godt, at de ældre lige nu, har et stort behov for socialt samvær og mange endda mere en nogen sinde. Jeg synes bare, at nu hvor samfundet jo er i fuld gang med vaccinationer og smitteopsporing, skal vi ikke være skyld i, at forhale processen eller måske selv blive syge. Risikoen for smitte er der stadig og risikoen er stadig for stor.

Hvorfor må Ældresagen Gråsten, indkøbsordning så fortsætte?  Det spørgsmål har jeg fået rigtig mange gange, men det kan kun Ældresagen Gråsten svare på! De er de eneste i hele Sønderborg kommune, som fortsat kører ud.

Vi fortsætter med at tilbyde vores brugere og alle i Gråsten at ringe til mig, hvis de har behov for indkøb. Jeg og vores frivillige køber ind og leverer det på adressen.

Yderligere vil jeg bede vores frivillige om at ringe til vores brugere og at tilbyde en kop telefonkaffe, hvor det sociale behov måske vil kunne blive dækket på Corona-sikkert vis.

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden, målet er i sigte.

Med venlig hilsen

Svend Schütt

61714607