KGGO´s Sommerfest 2021

Traditionen tro havde vi planlagt KGGO´s sommerfest hos Jette og Kaj i deres dejlige have.Kl. 10 om formiddagen ringede Jette, hun var bekymret for vejret, hyggen går jo af, når man sidder og fryser. Jeg havde studeret vejrudsigten, både den Danske og Tyske, det gjorde at jeg egentlig ikke var så bekymret, og jeg fik Jette beroliget, men som tiden nærmede sig, måtte jeg give Jette ret, vejrudsigten holdt ikke helt, så jeg ringede til hende, sammen blev vi enige om at flytte Sommerfesten hjem på vores terrasse, på trods af at vi ikke havde fået skiftet taget endnu, efter det voldsomme haglvejr.Hold da op der kom regn og blæst, vi havde fået de fleste huller lukket med gaffatape, men der var endnu flere, så der stod ølkrus alle steder, hvor regnen dryppede ned. Til sidst blev det for voldsomt. Kim havde i forvejen fundet Gaffatape frem, og Kim og Conny fik så lukket hullerne, så vi kunne sidde i tørvejr.Christen hade sin berømte varme kartoffelsalatmed, og Birgit, den berygtede Giftkage. Jette havde forberedt en lækker salatbar og Kaj havde bagt lækre brød. Naturligvis fik vi også Æblegrillpølser, det sørgede Over Grillmester Kaj for. Vi var ikke så mange i år, men dem der var med hyggede sig, der blev fortalt sjove og spændende historier, som dengang de foregik, ikke tålede dagens lys, vildt spændende. Alt i alt en kanon hyggelig (Dans Sommer)fest, med det hele.