Geografisk Have Kolding

Vi mødtes ved Geografisk Have kl. 10.30 hvor vi i fælleskab fik kørt de scootere ud af den trailer, som Christen og Birgit havde på slæb.
Aksel Olsen var en dansk gartner og planteskoleejer, da han døde i en alder af 94-årig i 1982 startede planerne om den Geografiske Have på noget af det areal som planteskolen var på.
Netop fordi det er så lang tid siden Haven blev grundlagt var jeg lidt spændt på hvor meget vi egentlig kunne komme rundt i kørestol, jeg må sige jeg mødte ingen grænser, der overraskende niveaufrit overalt. Nyd de flotte billeder som Herdis har været så elskværdig at stille til rådighed.
Frokosten nød vi i et af de mange store og små havehuse og drivhuse som de havde stående rundt omkring, blandt andet netop til at spise medbragte madpakker, vi hade medbragt lækre sandwich fra Den Gamle Skomager.

Se flere billeder her