Winmau A, B, C ParaDart open i Gråsten.

Foto Christiane Petersen
Fra venstre Henning Callesen KGGO, Marianne Schmuck KGGO Andre Eggebrecht, Karina Schrøder KGGO, Claus Bøgh Egholm og fores Pierre Petersen KGGO

“ Never Give Up “ er et af mange kendetegn som KGGO Gråsten har, og lige præcis det fik de brug for her i weekenden 21.05.2022. Der var 6 tilmeldte, igen 6 tilmeldte alle havde aflyst Deres dartstævne, men det gør vi ikke i KGGO Gråsten!!
Vi mødtes kl. 09.30 i Ahlmannsparken i Gråsten til årets første ”Social” stævne efter Covid 19, og på grund af netop Covid 19 blev der flyttet et ParaDart verdensmesterskab lige præcis til ”vores ” weekend, men vi holdt fast og fik afviklet et ParaDart stævne.
Ganske vist endte det hele med 6 tilmeldte spillere, men hvad gør det, når man har et spillemodus der kan ”tilrettes ” så der stadig kan gives point til en rangliste og udleveres guld og sølvmedaljer til alle der deltog.
Det kan vi i ParaDart Danmark regi så efter gruppekampe alle mod alle, fandt vi frem til de 3 finalister i A, B og C rækken.
C rækken blev afgjort i ren KGGO kamp hvor Karina Lyk tog Guld foran Henning Callesen med sølv. Sandelig om ikke også B rækken blev et internt opgør mellem Marianne Schmuck og Pierre Petersen, her trak Pierre det længste strå og vandt guld medaljen med Sølv til Marianne.
Som alle andre værter lod KGGO kampen om guld og sølv i A rækken gæsterne om. Andre Eggebrecht fra Nortorf ved Rendsborg kæmpede dagen igennem mod Claus Bøgh Egholm fra Brøndby Dart og de to leverede også i finalen, hvor Andre tog guldet foran Claus med sølvmedaljen.
Tak til Winmau og Søren Søgaard for nye skiver

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 20220521_111855-1024x473.jpg


Slut men ikke mindst tak til Lotte for at føre tavler, Heinz for at lede slagets gang og tak til alle der var med til at gøre dagen til det den blev.
Næste stævne er online med start d. 13.06.22
Næste social stævne er til Winmau Biler4alle Open i Gråsten den 3. sep. 2022