KGGO i Gråsten klar med netværket Tøse Sjov

KGGO laver en kvindegruppe. Arkivfoto: Ole Kæhler

  1. maj 2024 Skrevet af: Ole Kæhler

Mange kvinder i KGGO føler sig ensomme og mangler et netværk. Initiativet, Tøse Sjov er et nyt tilbud, der skal skabe et trygt og støttende rum for kvinder i KGGO, hvor de kan mødes, tale frit, dele oplevelser og finde fællesskab.

Tøse Sjov har til formål at: Skabe et trygt og støttende rum for kvinder i KGGO. Muliggøre netværk og venskaber. Tilbyde et forum for diskussion af aktuelle emner. Dele kreative evner og interesser. Opsøge fælles oplevelser – foredrag, teater, biograf etc.

Alle kvinder i og udenfor KGGO er velkomne til Tøse Sjov, uanset alder, baggrund eller interesser. Netværket kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter, afhængigt af medlemmernes interesser. Eksempelvis: Møde- og diskussionsgrupper. Kreative workshops. Foredrag og gæsteoptrædener. Udflugter og sociale arrangementer, skriver KGGO.

Deltagelse i Tøse Sjov kan give kvinder i KGGO: Et større netværk af støttende og ligesindede kvinder. Mulighed for at lære nye ting og udvide horisonten. En følelse af tilhørsforhold og fællesskab. Fornyet energi og motivation.

Alle kvinder i og udenfor KGGO er inviteret til at deltage i “Tøse Sjov”. Vi opfordrer alle til at komme med ideer til aktiviteter og engagere sig i netværket. Sammen kan vi skabe et meningsfuldt og inspirerende rum for kvinder i KGGO.

Kvinderne mødes mandag den 13. maj kl. 14.00

For mere information kontakt Helle på mail: helle.blankschoen@gmail.com