KGGO’s Store Lottospil

Mere end 200 gæstede vores lottospil

Så kom dagen hvor KGGO skulle prøve at holde Lottospil for første gang og hvor overskuddet ubeskåret går til KGGO’s Juleaften for alle i Gråsten og omegn.

Det har været en lang porses, indsamling af alle gevinsterne, der var mere end 100 gevinster, både store og små, og enkelte meget store, hvis jeg ikke allerede har sagt tak, så gør jeg det nu.

Jeg var meget spændt på hvor mange der ville dukke op, på FB var der meget stor interesse for lottospillet, men det hænger ikke altid sammen med virkelighede, det ved vi jo alle sammen.

Kortsalget startede kl. 12.30 og da var der allerede en længere kø, de første kom allerede inden vi havde fået alle borde og stole sat op, der var i alt plads til 188, men som vi blev enige om, det er bedre at der er for mange pladser end at der er for lidt.

Spændingen steg, folk væltede ind, inden vi så os om var næsten alle pladser fyldt op, og der var stadig kø helt ud i gangen ude bag ved hallen havde de et lille skur med nogle borde og stole, som egentlig ikke længere blev brugt, men dem fik vores frivillige hurtigt hentet ind og stillet op, det blev til omkring 50 pladser ekstra, klokken nærmede sig 14, hvor vi havde planlagt lottoet skulle starte, der var stadig lidt kø ved kortsalget.

14.10 var vi klar, alle havde fået en plads også Majbrit, som skulle råbe op var på sin plads, pludselig siger hun, Svend ville du selv sige et par ord inden vi går i gang. Det havde jeg jo helt glemt i spændingen.  

Jeg ville, for første gang, for så stor en forsamling, selv byde velkommen og takke alle sponsorerne, store som små, havde også fået lidt skrevet ned, men af bare spænding kunne jeg næsten ikke engang få det papir foldet ud hvorpå jeg havde lavet mine notater, der var mere end 200 mand, det var jo helt nyt land for mig, jeg tog en dyb indånding, forestillede mig at jeg var i en lille forsamling, på 20-30 mand, og så fik jeg sagt nogenlunde det jeg ville, jeg synes jeg slap nogenlunde fra det.

Majbrit styrede os med sikker hånd gennem lottospillet, som hun jo så ofte havde prøvet før.

Efter lottospillet skulle vi have det hele pakket sammen igen og det klarede KGGO´s frivillige, som også stillede det hele op, meget hurtigt, inden vi så os om så var hallen ryddet og ingen kunne se at vi havde været mere end 200 der.

Der skal fra hele KGGO’s bestyrelse lyde en stor tak til ALLE som denne dag nu har været med til at gøre at alle dem der er tilmeldt ”Juleaften for ALLE i Gråsten og omegn” får en uforglemmelig Juleaften.

En stor tak til;

Super-Brugsen Gråsten

Bilka

Føtex

JS Trafikskole

Blomstertorvet

2dreams

Faffars Køkken

Bygmester Kaj Nielsen ApS

Shell Gråsten

Moberg´s Køreskole

Perongen Gråsten

Egernsund maskinudlejning

Klipoteket v/StephaniePino

Veromontage aps. Gråsten

Sven Jensen

Gråsten Maleren

Bentzens Gran

Kim Christensen & Conny Jørgensen

Majbrit Clausen, Anne-Lene, Lars, Line og Jonna

Jonas, Poul, Christoffer og Nickolaj

Alle de forretninger i Gråsten og Egernsund der har doneret en gevinst til idag.

Alle jer der har doneret penge til Juleaften på MobilePay

SønderborgNYT

JV Sønderborg

Sønderborg Ugeavis

Vores følgere på FB

Æ Betongblokker

Henning Nielsen

Sidst men bestemt ikke mindst, alle jer der i dag støtter op om vores Lottospil til fordel for Juleaften for alle i Gråsten og omegn.

Til alle i som her er nævn, uden jeg ville dette ikke kunnet ha ladet sig gøre, i har alle været med til at gøre en forkæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.