Anonym donation

15.000,-

Fredag den 21/8 2020 er en af de dage vi, i KGGO, sent vil glemme, jeg fik besøg af en herre, som ønsker at være anonym, han havde en kuvert med penge, han overrakte mig kuverten, som han ville donere til KGGO, jeg fornemmede at der var en del penge i den, den var ret tyk, kuverten var ikke lukket, jeg listede et hurtigt blik ned på kuverten, da så jeg at den øverste seddel var en tusindkroneseddel, så sagde han, “dem er det 15 af, jeg har haft lidt overskud på nogle aktier, og jeg kan ikke komme i tanke om nogen der har fortjent dem mere end KGGO, jeg har ikke selv brug for dem” sagde den anonyme giver.

I KGGO er vi glade for en hver donation, en Donation af denne størrelse, har vi ikke tidligere fået, vi er virkelig glade og taknemmelig.

Hvad skal pengene bruges til, ja det har vi ikke helt besluttet endnu, men en ting er sikkert, vores netværksmedlemmer har bestemt fortjent en forkælelse, efter en lang stilstand, grundet Coronaen, vi skal nok finde på noget rigtig godt, så vi snart kan komme tilbage i de vandte gænge.

Med venlig hilsen

Bestyrelsesformand Svend Schütt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *