Middelfart Sparekasse Online Open i ParaDart 2021

Mojn, så kom vi igennem det allerførste online ParaDart event i Danmark nogensinde, det har været en rejse med mange oplevelser, nogle mere vante end andre, det blev en rejse gennem Belgien, England, Tyskland, Isle of Man, Danmark, Italien, Holland og Ungarns ParaDart verden.

Mere end 60 kampe er der spillet siden vi startede det allerførste online ParaDart stævne her i Danmark den. 15.03.2021 kl. 16.00. og sidste kamp den 01.04.2021 kl. 20.00.

 Vi var kun 3 personer Palle E Petersen, Heinz Dahl, fra Vejle og jeg, til dette men uden hjælp fra en Hollender, Dominiek, og nogle af KGGO´s frivillige, Marianne og Johnny, Karina og Martin, som tavlefører, var dette ikke lykkedes, Stor tak til jer. Desværre måtte vi også konstatere, at alle ikke var med os, en spiller syntes vi gjorde det, lad os sige ikke rigtigt, jeg vil ikke gå nærmere ind i det, det kostede mange kræfter, og derfor måtte vi aflyse 3. klassifikations event, kræfter og energi slap simpelt hen op.

Optakten til onlinestævnet, var også lang, der var mange nye ting, som vi alle skulle sætte os ind i, online ParaDart, ja det foregår jo online, men hvordan gør man det, vi fandt det vi skulle bruge dertil, nu skulle vi så lære at bruge det, ikke det letteste, men jeg vil da mene vi klarede det fint, der er stadig plads til forbedringer, men det gør heller ikke noget.

Alle spillende kan ses på FB Siden ParaDart, men de kan også ses på YouTube, hvor de ligger i nummerorden, her kan du se et lille potpourri, som jeg har klippet sammen. 

Se alle videoerne her
Et lille potpourri, som jeg har klippet sammen. 

Følg med på FB Siden ParaDart