KørestolsRingridning 2022

Foto Søren Gülck

En fantastisk KørestolsRingridning 2022 løb I går af stablen. Vi startede, traditionen tro, på Brandstationen, hvor det blev pyntet ”heste” til den store guldmedalje, efterhånden såm alle deltagerne kom frem, og musikken fik afstemt deres instrumenter.

Det første publikum stod allerede og ventede på at vi skulle afsted, præcis 09,30 startede optoget så, og vi fik smidt karameller til alle børnene og barnlige sjæle, mens Steffan Grarups, til dagen sammensatte, orkester spillede hele vejen gennem byen, en fantastisk hyggelig oplevelse, alle stod og ventede på at vi kom forbi.   

Da vi kom frem til Jernbanegade, hvor vi jo, traditionen tro, holder til fik vi kort øvet lidt inden KørestolsRingridningen blev skudt i gang. Benny Engelbrecht havde givet tilsagn til at holde åbningstalen, den valgte han så, til manges jubel at afvikle musikalsk, han fik skudt KørestolsRingridning 2022 i gang på en helt ny og anderledes måde, med fælles sang og guitarspil, vild hyggeligt.

Mens vi fandt frem til vinderne var det vildt aktivitet bådeved vores boder, tombola og ÆbleGrillpølse salg men også i musikteltet hvor Steffan Grarups, orkester spillede.

Da alle ”rytterne ” havde været igennem 10 gange var der 3 der have lige mange ringe til Prinse titlen, så der måtte en om ridning til.

Vinderne blev, Kronprins Dennis Andersen fra Gelerts Gaard, Prinsetitlen gik til Margrethe Friis, kongetitlen gik soveren med 10 ud af 10 ringe, til Ragnhild Nissen fra Dalsmark i Rinkenæs. Stort tillykke til jer.

Foto Søren Gülck

Men her sluttede festen ikke, Steffan Grarup og hans orkester, sadlede nu om til at give et brag af en musikalsk oplevelse, folk havde sat sig på vejen og nød vores lækre ÆbleGrillpølse og en øl mens andre dansede til musikken, alt imens tombola lodderne hurtig røg ud af tromlen og hylderne pludselig kom til at se lidt triste ud, og tombola og Grillsalg måtte melde alt udsolgt.    

Sideløbende med KørestolsRingridningen have vi en konkurrence i ParaDart kørende, også her var der vindere. 5. plads Conny med 24 ringe, 4. plads Sulfo ligeledes med 24 ringe, 3 pladsen gik til Pierre med 25 ringe, 2. pladsen gik til Laust med 26 ringe, mens Kim løb med 1. pladsen ligeledes med 26 ringe ud af i alt 30 mulige.

Slutteligt vil jeg rette en stor tak til ALLE som har bakket op om KGGO’s KørestolsRingridning 2022 ligesom der skal lyde en kæmpe tak til vores vild fantastiske Frivillige, som har ydet deres bedste, uden jer ville det på ingen måde ha kunnet lade sig gøre.

Se mange flere billeder og videoer her.