Månedlige fællesspisning, i Ahlmannsparkens BHJ sal

I går torsdag den 6/7-2023 afholdt KGGO igen det månedlige fællesspisning, i Ahlmannsparkens BHJ sal, sammen med 30 gæster. Menuen bestod denne gang af Stegt Flæsk, kartofler og persille sovs, tilberedt og serveret af Ahlmannsparkens Cafeteria V/ Stolberg & Latter.
Denne gang havde jeg en aftale med Jacob Raarup Hvid Hansen , født og opvokset i Kolding, har boet nogle år i Gråsten, bor lige nu i Aabenraa.
Det var første gang nogensinde at Jacob holdt et foredrag, vi var alle spændt på at høre Jacobs fortælling om sig selv, helt tilbage fra hans spæde barndom og hele rejsen frem til i dag.
Hold nu op Jacob fortalte meget levende om sin rejse, lige fra hans trykke opvækst, derhjemme og frem til skoletiden, hvor billedet tog en drastisk drejning. Bogstaverne kørte sit eget liv i Jacobs verden, han kunne ikke rigtig sætte dem sammen så de gav mening, og så begyndte mobberiet, som hurtigt kom til at præge hans liv.
Så kom efterskoletiden, fyrværkerifabrik ulykken i Seest, brandmandslivet og så noget helt andet, nemlig livet foran TV kameraet, Jacob var med i TV 2 udsendelsen Det fede fællesskab, som jo på mange måder bragte nye ting i Jacobs liv, men også fik gravet meget dybt ned, ned til noget som i mange år var fortrængt.
Hans fortællinger sluttede han af med at han nu har fundet balancen i livet, og at han nu også havde fundet kærligheden.
Foto. Camilla Damkjær
Næste Fællesspisning er torsdag den 3/8-2023 Foredragsholder vil da være Lykke og Flemming Nielsen