På tværs af landegrensen

Endnu et tegn på at vi i Gråsten arbejder på tværs af landegrænser.
Vi i KGGO har, som nogen sikkert ved, startet Dart/ParaDart i Gråsten, hvor vi har spillere både med og uden handicap, og vi har spillere med psykisk og fysisk handicap. Efterhånden som vi blev flere og flere spillere, vovede vi pelsen, og arrangerede indtil flere Dartturneringer i Gråsten.
Da vi hurtig måtte sande at vi ikke havde baner nok, til turneringerne, konstruerede vi 10 Dart/ParaDart baner som hurtig kunne stilles op i hallen eller idrætslokalerne, dermed havde vi baner nok til at kunne gennemføre, også større turneringer.


Desværre blev det til sidst umuligt for os at opstille disse baner, det blev, rent fysisk for svært for os, så vi droppede de store stævner og nøjes med de små turneringer, vi har nu fastmonteret 6 Dart/ParaDart baner i vores dartlokale og så tilpasser vi vores turneringer efter det. De ti baner har nu ligget i kælderen i lang tid.
To af vores medlemmer, Pierre og Palle Petersen fra Vejle og mig, viste ParaDart frem for publikum, ved forskellige besøg til arrangementer i Tyskland.
I årenes løb har vi en del gange været i Tyskland, for at vise vores knowhow inden for Dart/ParaDart, og fået rigtig mange snakke om hvor vigtigt det er for klubberne at inkludere ParaDart.
Senest var vi til et arrangement i Dollerup Schleswig-Flensburg, hvor SHDV – Schleswig-Holsteinischer Dartverband e.V. havde arrangeret et kørestolstrænings kørsel, hvor vi, Pierre og Palle Petersen fra Vejle og mig, igen viste ParaDart frem for publikum.
Denne gang, skulle det nogle dage efter vise sig at der var gevinst.
Jeg blev kontaktet af Erik Bittersohl, som også deltog i Dollerup, han fortalte at SHDV var interesseret, så var dialogen i gang.
Som det ses på billedet, så har Marc Rademacher (T.v.) fra SHDV og Marco (T.h.), nu afhentet Dart-ParaDart banerne og dermed kom der igen liv i dem, og vi har hjulpet på tværs af grænsen.

Her var de ti baner lagret.