Juleaften for Alle i Gråsten og omegn

I år inviterede KGGO igen, for 6. år til Juleaften for Alle i Gråsten og omegn, på Kulturhuset Egernsund Gamle Skole, som helt klart er et super godt sted.

Vi startede som planlagt kl. 15.00, hvor vi fik en kop kaffe og talte kort om, hvem der gjorde hvad. Kort tid efter kom de første gæster, og vinduer, lokalerne og juletræet blev pyntet, og bordet blev dækket rigtig hyggeligt. Inden vi så os om, så havde julefreden sænket sig i ”det lille hjem”.

Der kom hele tiden nye gæster til og antallet blev 30, hvilket er, så vidt jeg husker, det største antal.

Alle sad og hyggede sig, fik kaffe, sang julesange fra Julesanghæftet som Lions Broager-Gråsten, for år tilbage havde skænket til anledningen og til kaffen var der småkager, som, en af KGGO´s frivillige Jette, havde bagt til dagen.

Nu kom så den lækre mad, tilberedt af DET GRØNNE KØKKEN.
i år fik vi and og flæskesteg, med alt hvad dertil hører.

Der var også julegaver til alle, som vi havde købt for de penge som var kommet ind ved lottospil til fordel for Juleaften for alle i Gråsten og omegn.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de frivillige og dem der har bidraget til at få denne super hyggelige eftermiddag/aften, til at blive til det, som den blev til, en uforglemmelig Juleaften for rigtig mange, som ellers skulle ha siddet alene derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *