Jette Kubiak-Schwarz er vores fundraiser, en lang række ansøgninger er det blevet til, her vil jeg lige nævne to af dem

Alle KGGO´s medlemmer og frivillige nu fået tilbudt en Hoodie / Hættetrøje, dette er resultatet at en af rigtig mange ansøgninger som KGGO´s dygtige fundraiser, Jette Kubiak-Schwarz har kreeret.
Jette kreerede og sendte en ansøgning til E.H. Rasmussens Fond, fonden og bestyrelsen er desværre nedlagt nu, men vi nåede at blive tilgodeset af bestyrelsen med nogle af fondens sidste penge, hvilket vi er rigtig glade for, da fonden er nedlagt kan vi ikke takke for at være blevet tilgodeset, men vi kan sende en stille tanke til skibsrederen, og det gør vi så.

15.000 kroner fra TrygFonden

På dette bilde ses overrækkelsen af donationen, desværre så kom damen TrygFonden ikke, men pengene var gået ind på kontoen.
Der var i august 2022, lagt op til det helt store comeback for Gråsten KørestolsRingridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptog den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i KørestolsRingridningens ånd.
 
Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af ventet var det med stor glæde, at foreningen KGGO kunne løfte sløret for en opgradering af det forestående arrangement og den er blevet muligt med en donation på 15.000 kroner fra TrygFonden.
 
“Det var igen ved hjælp af vores engagerede medlem Jette Kubiak-Schwartz, at vi fik donationen fra TrygFonden. Hun skrev en ansøgning om starthjælp til at få KørestolsRingridnings-arrangementet på hjulene igen efter Corona-krisen, og det fik vi”.
Opgraderingen var et musiktelt hvor Steffan Grarups orkester underhold fra start til slut.