Fællesspisning

Foto og test: Søren Gülck

Royale historier blev fortalt.

Journalist Flemming Nielsen fra Egernsund gæstede torsdag sammen med sin kone Lykke Ahlmannsparken. Her fortalte Flemming for et veloplagt publikum royale historier og anekdoter gennem de seneste 40 – 50 år.

Flemming Nielsen har i sit virke som journalist ofte haft lejlighed til at komme tæt på de kongelige. Det gav Flemming idéen til at samle på flere sjove anekdoter fortalt af andre som på en eller anden måde har været tæt på de kongelige gennem tiden.

Med de mange anekdoter rejser han land og rige rund og fortæller.

Det fik Svend Schütt fra KGGO til at invitere Flemming Nielsen til en fortælleaften i direkte forlængelse af aftenens fællesspisningen.

Ca. 70 mennesker, fik en god aften med hygge og fællesskab.

Næste Fællesspisning aften er d. 7. september